Asics badmintonsko er nye på markedet

Afadmin

Asics badmintonsko er nye på markedet

Som ny spiller på markedet har vi det meget store skoproducent Asics, som gennem mange år har frembragt sko til mere eller mindre alle sportstyper med undtagelse af badminton. De er fornyeligt kommet efter det og har med tiden påvist deres betydning på den store scene for badmintonsko. Diverse dygtige danske udøvere benytter for tiden Asics’ badmintonsko, og det er med god grund. Adskillelige af de teknologier som tilføres i mange andre Asics sko er nemlig blevet tilføjet badmintonsko, og derigennem har de kunnet at frembringe en række af badmintonsko, som giver stødabsorbering, og samtidig sikre støtte ved retningsskift. Den mest kendte badmintonsko fra Asics er Gel Beyond, der har været brugt af gode stjerner gennem tiden, eksempelvis Jan Ø. Gradvist som flere og flere anvender Asics badmintonsko har Asics også udviklet mange forskellige modeller til badmintonsporten. Det er muligt at lære mere om de nyeste Asics badmintonsko på sport-net.dk: Asics badmintonsko

Husk åndbarheden i dine sko

Åndbarhed er meget betydningsfuld funktion ved en badmintonsko, da du afgiver sved ved deres fødder helt vildt megen ved fysisk bevægelse. Følgelig er det betydeligt at overdelen på et par badmintonsko er åndbar og kan sørge for at sveden kan fordampe. Hvis personer ikke kan komme af med sveden eller dele af den kan du er der risiko for at smutte rundt i badmintonskoen og få skader. En anden forfærdelig effekt ved at folk ikke kan fordampe sveden, kan være at den vil komme til at lugte på lang sigt, og det kan give en lidt mærkelig miks med badmintontøjet der primært befinder sig ved siden af skoene i badmintontasken til og fra træning og kamp. Af denne fornødenhed er det vigtigt at anvende en badmintonsko som muliggør at sveden fordamper så ens fødder ikke vil dampe ved kamp og træning.

Din sko skal sidde rigtig

Pasformen er også ekstrem vigtig. På dette punkt taler man typisk om 2 pasformer, en smal og en normal. Størstedelen af spillere har en tendens til at tro de har brede fødder og de i denne henseende skal købe en ekstra bred badmintonsko, men faktisk bør man ikke være bekymret for brede fødder, jeg vil faktisk våge den påstand at langt de fleste der mener de har en bred fod i virkeligheden har en ganske normal fod. Hvis man har brede fødder vil skoen give efter og forme sig efter ens fødder, så det er ikke et så stort en udfordring. Et sted hvor der vil være et problem er når man som spiller har en smal fod. Udfordringen er de mange bevægelser fra side til side her skal skoen helst bør sidde tæt til og det er grunden til at det er nødvendigt at man ikke kan glide rundt i den. Derfor hvis man har en smal fod er det meget vigtigt at man investere i en badmintonsko der også har en smal form, ellers vil man have en højere chance for at vride om og man bliver langsom når man spiller, da foden vil glide frem og tilbage i skoen.

Din sko skal kunne absorbere stød

En anden væsentlig egenskab er stødabsorbering, på grund af badminton bare er blevet hurtigere over tid, er det væsentligt at man har en udmærket stødabsorbering når man havner på gulvet efter et afsæt eller tager et langt skridt ud til fjerbolden. Der findes en hel del anderledes former for absorbering, men som grundregel skal man altid tage en badmintonsko der er med absorbering i hælen. Uden absorbering i hælen vil man få væsentlig flere chok op gennem kroppen og det udsætter ryg, hofte og knæ for unødvendig chok og kunne give flere skader og belastninger af led og muskler.
Det er desuden vigtigt at fremhæve at en badmintonsko fra Asics opretholder og indeholder alle teknologier og vigtigheder der er nævnt ovenover. Derfor er en Asics badmintonsko en rigtig god investering og sågar også et sikkert valg, når man skal anskaffe sig nogle nye badmintonsko.

Om forfatteren

admin administrator