Byg dit hus som i sims med tømrer, murer, anlægsgartner og gulvafslibning

Afadmin

Byg dit hus som i sims med tømrer, murer, anlægsgartner og gulvafslibning

Man kan lynhurtigt komme til at glemme tilværelsen, når man har en travl hverdag. Det er fuldstændig normalt og måske også en smule sundt. På denne måde komme man nok så tæt på tiden i edens have før syndefaldet, som overhoved muligt. For hvis man ikke er klar over sin egen eksistens, så vil man ofte ikke bekymre sig, og dette kan til tider være utrolig rart. Dog betyder denne ignorance også, at man går glip af alle de gode ting i livet, hvilket på den anden side også er en kæmpe skam. Derfor handler det om ikke at falde for langt ind i hverdagens mønster. Man har før set eksempler på mennesker, der netop er blevet fanget her i, og dermed aldrig kommet ud, før at det er for sent. Man må til tider sætte sig ned alene, og derefter afklare med sig selv, hvilket kald man har i livet. Når al denne bekymring så endelig er overstået, vil man have muligheden for at nyde alt det dejlige ved bevidstheden. Her er der tale om lykke og kærlighed. Man kan på mange måder sammenligne denne vækning fra hverdagen med oprydning af ungdomsværelset. Hvis først det er blevet rigtigt rodet, så skal man ligge en masse tid og arbejde i at gøre det rent igen. Dog vil man også have langt mere tid til at slappe af og nyde livet, hvis man gør rent løbende. Når man har overstået al denne bekymring, der gerne har hobet sig op, hvis man har været fanget i bevidstheden for lang tid af gangen, så kan man nemlig nyde livet. Noget af det allerbedste er at dagdrømme. Hvis man skulle fanges et sted, så skulle det nok være i dagdrømmende. Man kan hvad som helst, og er selv herre over, hvad der skal ske modsat ens egne drømme. Det er også ofte ved disse dagdrømme, at man får de bedste ideer. Det kan være, at man ønsker at skifte sit erhverv fra tømrer til murer. Eller også vil man ansætte en ny anlægsgartner til at ordne haven. Dette er vældig realistiske drømme, som man rent faktisk har mulighed for kan gå i opfyldelse. Dog bør man til tider tillade sig selv at dagdrømme totalt urealistisk. Hvor man giver lov til at ønske alt i hele verdenen. Det kan for eksempel være, at man har vundet en hel masse penge i lotto, og derfor besøger man hjemmesiden byggetilbud.dk, for her at bygge sit drømme hjem, som om man levede i sims og havde snydekoder.

14986735187_07d6413998_b

At dagdrømme er sundt for håbet

Selvom nogen ville mene, at det er selvpinsel at udsætte sig selv for de forventninger, der automatisk følger med det at drømme stort, så er det en lettelse, og på samme tid utrolig sundt at lade fantasien flyde ud. Man må til tider have lov til at drømme stort, også selvom der er absolut ingen chance for, at man kan opnå det. Dog er man nødt til at have en form for drømme, hvis man skal have en chance for nogensinde at bevæge sig fremad i livet. Man skal faktisk have en gulerod forenden, der er sat så høj, at der er ingen chance for, at man nogensinde fanger den.

Start i de små og arbejd dig op

Dog vil der ofte være et eller andet i den drøm, som man har, der sagtens kan gå i opfyldelse. Dermed kan man blot begynde i de små, for herefter at arbejde sig opad. I forhold til sims drømmen, kan man for eksempel starte med at få gulvafslibning.

Om forfatteren

admin administrator