Cykling og muskelsmerter

Afadmin

Cykling og muskelsmerter

Som mange af jer nok allerede ved, hvis I har fulgt min blog, så er jeg rigtig begyndt at cykle igen. Det er uden tvivl det bedste for mig, hvis jeg skal komme i form igen. Siden min første, og senere anden, skinnebensbetændelse er jeg stoppet med at forsøge at komme igang med at løbe. Det er så fustrerende at blive sat så meget tilbage, når man først rigtig er kommet igang. Jeg har aldrig haft den slags problemer, når jeg cykler. De eneste problemer, som jeg støder på lige for tiden er muskelsmerter. Det er heldigvis ikke så slemt som skinnebensbetændelse, og så hjælper det rigtig meget, hvis man får sig en omgang masage mod muskelsmerter hos en god massør, fx MassageKompagniet.
Disse muskelsmerter, også kaldet træningsømhed, er heldigvis ikke farligt eller noget, men det kan godt gøre hamrende ondt, og være super ubehageligt. Derudover kan det også sagtens være med til at gøre, at man ikke har lyst til den næste tur på cyklen, i træningscenteret eller noget andet. Det er derfor at jeg godt kan lide at få en omgang massage i København, så jeg hurtigere kommer mig over denne form for træningsømhed, for så kan jeg nemlig rigtig hurtigt komme ud på landevejene og cykle igen.

f84131e63a156268d2732288_1920

Ja, det er så ikke lige helt mig på billedet, men det ligner ret meget. Jeg kan desværre ikke tage et billede af mig selv, når jeg cykler, så det her må være det næstbedste.

 

Om forfatteren

admin administrator