Inviter venner på belgiske vafler

Afadmin

Inviter venner på belgiske vafler

Mange venner møder kun hinanden hvis de i lang tid på forhånd har aftalt det. Det kan være, at de mødes på en cafe, hvor de får en kop kaffe og et stykke kage. Det er for det meste et andet sted end derhjemme man mødes. Det er der mange grunde til, men en af dem er, at de fleste har travlt. Derfor har man ikke tid eller overskud til at stå og bage en kage. Det behøver dog slet ikke at være så svært. Og har du en dag, hvor du ikke har så mange planer kan du overveje at lave noget kage og invitere dine venner over. De vil blive meget overraskede, men de vil elske at komme over og spise kage og drikke kaffe hos dig. En ting, som du kan servere er belgiske vafler, som slet ikke er svært at lave.

Med belgiske vafler skal du også købe is

Når du laver belgiske vafler behøver du ikke så mange ingredienser. De ingredienser du skal bruge er meget ofte noget, som du har i forvejen hvis du af og til kan finde på at lave en kage. Noget af det første du skal bruge er to æg. De fleste har altid æg liggende i køleskabet, så det er formentligt ikke noget du behøver at gå ud og købe. Det skal lige siges, at en opskrift med to æg indebærer en opskrift til fire personer. Men det er også et passende antal at invitere tre af dine venner. Ud over de to æg skal du også bruge sukker for at lave belgiske vafler. Alle som har prøvet en belgisk vaffel ved hvor søde de er. Derfor er det da også vigtigt, at du har nok sukker i dine belgiske vafler. Helt specifikt skal du bruge 75 g sukker, som vil gøre dine belgiske vafler til en drøm.

 

For at de får lidt ekstra smag, bør dine belgiske vafler indeholde vanilje. Du kan enten vælge at bruge en halv vaniljestang eller en halv tsk. Vaniljepulver. Begge dele smager fint, men det er dog klart, at vaniljestangen smager mere af vanilje. Du skal også bruge smør, og her bør du heller ikke spare. For noget af det karakteristiske ved belgiske vafler er netop smør. Helt specifikt kommer du til at skulle bruge 150 g smeltet smør. Derudover bør du have 250 g mel. Her er det vigtigt, at du vælger den helt almindelige hvedemel da den er bedst egnet til kager og derfor også belgiske vafler. Du skal også bruge 2 tsk. Bagepulver.

Tilbehør til belgiske vafler er vigtigt

Isen du enten køber eller selv laver og serverer med de belgiske vafler er meget vigtig. Nogle vil mene, at den er endnu vigtigere end de belgiske vafler, men de vil dog kun de færreste sige. Udover at servere is kan du også servere forskellige bær. Den friske smag fra bærene er en god kontrast til de belgiske vafler og får dem til at smage helt fantastisk.

Om forfatteren

admin administrator