Live polls kan gøre ethvert arrangement mere interessant

Afadmin

Live polls kan gøre ethvert arrangement mere interessant

Livet, efter vi har fået hurtigt internet og adgang til dette mere eller mindre alle tænkelige steder, vi kan befinde os, er noget helt andet end tidligere. Igennem vores lette bærbare computere og ikke mindst vores smartphones har vi nu på alle tænkelige tidspunkter adgang til teknologi og information, som får bare få årtier siden nærmest var utænkeligt. Og dette bringer naturligvis en hel masse muligheder med sig. Blandt andet kan man benytte denne moderne teknologi til at give gammeldags og velkendte typer af arrangementer en velfortjent opgradering.

Konkret er det nu muligt at peppe ethvert event op med såkaldte live polls. Dette begreb dækker over, at det på ret nem vis nu er muligt, ved at bede mennesker om eksempelvis at benytte deres smartphone og en tilhørende app, at lave forskellige slags afstemninger live, lige midt i den situation, hvor det er relevant. Det er altså slut med gammeldags afstemninger, hvor det hed håndsoprækning eller mundtlig tilkendegivelse eller en seddel i en pose eller hvad man nu ellers fandt på. Nu kan det gøre hurtigt og effektivt, og med minimal risiko for, at resultatet bliver forkert.

Deltagere i et arrangement vil typisk finde live polls enormt interessant og relevant

Det er ikke svært at forestille sig situationer, hvor det giver rigtig god mening at afvikle en eller flere live polls. Det kan både være for sjov eller for at forsøge at belyse interessante fænomener, hvor man lige hurtigt stikker fingeren i jorden hos et givent publikum for at kunne benytte denne data i en fremlæggelse. Derudover kan en live poll naturligvis også benyttes i mere alvorlige sammenhænge, hvor eksempelvis en generalforsamling eller en bestyrelse skal tage stilling til et helt konkret emne, og ønsker at gøre dette så nemt som muligt.

Om forfatteren

admin administrator