Lån uden sikkerhed og en flot kjole

Afadmin

Lån uden sikkerhed og en flot kjole

Jeg elsker kjoler, og derfor har jeg været på januarudsalg, og I kommer ikke til at kunne tro det her… Fik en helt ny kjole i velour, som er helt vidlt fed. Den skal jeg helt sikkert have på til mit studenterbal her til sommer. Det er noget, som jeg vil glæde mig helt vildt meget til, for jeg er sikker på, at der ikke er andre der har den samme kjole, og det er jo noget som alle piger helst vil undgå. Altså at andre har samme kjole.

Nå, derudover så har jeg overvejet lidt at tage mig et lån (se eksempler her), så jeg kan få råd til mad resten af måneden – det er det jeg mener; fashion over food. Det er egentlig et ret kendt udtryk, som florerer rundt i medieverdenen i disse stunder. Modeverdenen, mener jeg selvfølgelig – haha.

Sms lån og nyt projekt

Der sker rigtig mange ting heromkring på dette tidspunkt – og denne årstid. Jeg bor jo på landet, og det er virkelig utroligt så smuk naturen er lige nu. Det er virkelig dejligt at stå op til. Jeg elsker at sidde inde i min spisestue og spise et lækkert morgenbord, for det er virkelig noget jeg har savnet hele livet. At have naturen omkring mig.

Nå, men jeg skal snart med et projekt her på min gård. Det glæder jeg mig supermeget til, men det er også lidt dyrt, derfor overvejer jeg at gå ind på en eller anden hjemmeside og tage et lån. Det har jeg i hvert fald læst at man kan – Læs mere selv, hvis du har lyst til det.

Om forfatteren

admin administrator