Verdenskort på væggen

Afadmin

Verdenskort på væggen

Jeg vil gerne have malet et stort verdens kort på min væg, jeg har allerede kontaktet en maler, men prisen er bare lige en smule pebret, så jeg har overvejet at lede efter et kviklån på internettet. Så behøver jeg nemlig ikke at spare på alle mine udgifter fordi at jeg gerne vil have mig et fedt billede på væggen i stuen. Det kommer til at blive så dyrt fordi at maleren siger at med et verdenskort er der forfærdeligt mange detaljer så det kommer til at tage rigtig langt tid og der skal bruges mange farver.

Gid jeg havde en ven der var maler, så kunne det måske gøre lidt billigere? Det er altid rart at kende nogle folk inde for mange ofrskellige fag, så hvis man står og mangler noget er der altid nogle at ringe til. Sådan har min gamle far det, han har altid en ven der kan hjælpe ham med et eller andet som om det er have arbejde, en murer eller en kollega der kan ligge hans busker op.

18 år, lån og meget andet

For dælen da venner. Jeg har lige læst herinde, at man nu kan tage sig lån så let som næsten ingenting også selvom du kun er 18 år gammel.

Dengang jeg var ung og 18 år, der turde jeg da slet ikke engang tænke på at tage mig et lån. Tror nu heller ikke at der var ret mange steder, hvor det ville have været muligt for mig at få et lån, hehe.

Puhadada. Det er godt noget af en udvikling vi har taget gennem de sidste mange år. Tænk lige engang på hvor langt vi måske kan være fremme om 10-20-50 år. Wow, det tør jeg næsten ikke engang tænke på!

Nu tror jeg faktisk lige at jeg vil hoppe ud og købe mig et eller andet og spise, for jeg er virkelig, VIRKELIG sulten! Hvis du ikke tror på mig, så kan du høre min mave knurre. Det lyder lidt som en stor løve eller sådan noget.

Og så kan du også lige læse om sms lån, hvis det er noget der interesserer dig.

Om forfatteren

admin administrator