Styrk dit CV med IT-kurser

Afadmin

Styrk dit CV med IT-kurser

Et stærkt CV kan bestå i mange ting. Afhængigt af virksomheden du søger job hos, vægtes faktorer som erfaring på jobmarkedet og uddannelse ofte højt. Men en faktor, som grundet teknologiens og internettets udbredelse spiller en fortsat større rolle, er IT-kompetencer. Hvor IT-kompetencer førhen har været en særlig bonus, som kun de færreste har været i besiddelse af, er det i dag et ønske blandt langt de fleste virksomheder, at kandidaten til et givent job som minimum kan begå sig i Microsofts Office-pakke. Med andre ord er stærke IT-kompetencer i mange tilfælde noget, som for alvor kan give udslag på CV’et og fremme dine jobchancer betydeligt.

En investering i dig selv

Vil du gerne styrke dine IT-kundskaber og derved også styrke dine jobchancer, er den bedste og mest effektive vej at tage et kursus. Her kan du arbejde målrettet mod at opnå lige akkurat de kundskaber, du har brug for. Det kræver naturligvis både tid og energi at lære nyt, men der vil altid være tale om en investering i dig selv, som du kan få glæde af på mange forskellige måder. Ikke alene vil du som nævnt kun forbedre dine jobchancer betydeligt og måske endda kunne søge stillinger, der ellers ikke havde været mulige for dig. Uddannelse er også et vigtigt skridt på vejen til personlig udvikling, hvilket kan øge både velvære og livsglæde.

Få mere ud af Excel med et Power Pivot kursus

Arbejder du til dagligt med store datamængder, og gør du det ofte i Excel, kan et kursus i Power Pivot være værd at overveje. Power Pivot er et dataværktøj til Excel, som udvider dine muligheder for at arbejde med større datamængder i Excel. Værktøjet gør det muligt at arbejde med mængder af data i de vante omgivelser i Excel, som ellers normalt ville overstige programmets kapacitet. Herudover bliver det blandt andet muligt at arbejde med data i hierarkier og oprette effektive KPI’er.

Et kursus i Power Pivot er en god investering både, hvis du ønsker at forbedre dine chancer og muligheder på jobmarkedet, og hvis du ønsker at udvikle dig på et personligt plan gennem ny viden. Et kursus i Power Pivot er først og fremmest for dig, som allerede er vant til at begå dig i Excel og mestrer programmets funktioner, men som ønsker at tage det næste skridt, når det kommer til, hvad du kan opnå med programmet.

Om forfatteren

admin administrator